top of page

Megan Harden Fitness Group

Public·15 members
Michael Hernandez
Michael Hernandez

Igo 8 Magyar Hangok Pack


Újabb ingyenes Garmin navigációs hangok!Úgy látszik beindult a Garmin gyár...A nemrég megjelent új női navigációs hangok mellett két új férfihang is elérhető Garmin Nüvi készülékekhez.Nem bízták a véletlenre és gondoltak mindenkire, aki Garmin készüléken férfi hanggal szeretne navigálni, hiszen a két újonnan megjelent hang közül az egyik magázó, a másik tegező verzió.Az új hangok letölthetők a Garmin oldaláról.
Igo 8 Magyar hangok packSziasztok, esetleg valaki tudna adni linket magyar terkepes Navigonhoz?Irorszagban elek, es itt nagyon bevalt nekem a Navigon (Uk/Ireland terkep csomaggal). Hamarosan megyek haza par hetre es szeretnem otthon is hasznalni.Elore is nagyon koszonom.


@Jimny:Szerencsére csak a radarbeállítások alatt ha a hangutasítást változtatom akkor kapcsolja vissza a Hangok és figyelmeztetések alatti billentyűhangokat. Nem olyan nagy tragédia. Egyébként klassz a fordítás meg az egész úgy ahogy van. Személy szerint örök hála. Thx.


Valaki nem tudna segíteni abban, hogy felraktam az Igo-t de mivel nem volt benne magyar nyelv kitöröltem az ikonját az Iphon-ról viszont a Itunes úgy érzékeli hogy rajta van én nem rakja újra. Ha eltávolítást kérek akkor meg valami akárhányas hibaüzenetet ad és nem szedi le. :( Mit lehetne csinálni?


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page